Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Dr. Bodnár Réka PhD

Csecsemő- és gyermekgyógyász

Dunaharaszti Magánklinika

2010-ben szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

Óvodáskorom óta arra készültem, hogy gyermekorvos legyek. Ennek megfelelően már általános iskolától kezdve az orvosegyetem elérése volt az álmom. 2010-ben szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Már az egyetem harmad évében a krónikus légzőszervi beteg gyermekek életminőségével kezdtem foglalkozni és később ezt a kutatást kiterjesztve 2015-ben PhD fokozatot szereztem.

Életminőség és terápiás gyakorlat vizsgálata cisztás fibrózisban Magyarországon témakörben. 2012-2017 között a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben dolgoztam a csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga megszerzéséig főállásban. Ez idő alatt több külföldi tanulmányúton is részt vettem a Milánói Gyermekkórház, a Varsói Gyermekkórház Cisztás Fibrózis részlegén és 2015-ben 1 hónapig a Seattle-i Gyermekkórház ugyanezen részlegén. 2017-ben Dunaharasztiban főállású iskolaorvos voltam és elkezdtem dolgozni a Heim Pál Kórház Cisztás Fibrózis Ambulanciáján. 2018-2020 között a szakrendelés mellett Dunavarsányban dolgoztam főállású házi gyermekorvos helyettesként.

Az egyetemi hallgatók oktatásában is folyamatosan részt veszek, Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Bsc. II. évf. klinikai alapismeretek c. tantárgy oktatásában vettem részt 2010-2012 között és ugyanebben az időszakban angol gyógyszerészhallgatóknak tartottam gyermekgyógyászat gyakorlatot. 2019 óta pedig a Semmelweis Egyetem ETK Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszéken 4. évfolyamos nappali tagozatos dietetikus hallgatók Csecsemő- és gyermekkori betegségek dietetikája kurzuson belül „Cisztás fibrózis” előadás oktatása a feladatom.

 • Kisgyermekes anyukaként tudom milyen nehéz a szülőknek – különösen ha első baba-a hasfájós, nemalvós, fogzásos időszakot átvészelni és gyakran az állami ellátásban nincs arra lehetőség, hogy részletesebben áttekintsék a csecsemők napirendjét, alvási és táplálási szokásait, így szívesen nyújtok segítséget a kis csecsemővel otthon lévő anyukáknak ebben. Akár 3 napos táplálási-alvási szokások, akár 3 napos napirend átbeszélésével. Ez utóbbi azonban nem váltja ki a kötelező házi gyermekorvosi és védőnői státuszvizsgálatokat!
 • Várandósoknak csecsemő- és kisgyermekkori lázcsillapításban, fogzási panaszok enyhítésében és alapvető sebkezelésről nyújtok tanácsadást.
 • Nem kötelező védőoltások beadása (hozott oltóanyaggal) és akár már a várandósság alatt a nem kötelező oltások időpontjának és fajtájának megtervezésében segítek. Igény esetén az első 6 hétben heti rendszerességgel vállalom a csecsemő vizsgálatát, hossz- és testsúlyméréssel, táplálási, szoptatási és altatási tanácsokkal kiegészítve. Ez utóbbi szintén nem helyettesíti a kötelező házi gyermekorvosi és védőnői státuszvizsgálatokat!
 • Akut légzőszervi betegségek így a krupp szindróma vagy sípoló nehézlégzéssel járó
  kórképek ellátásában is fordulhatnak hozzám.
 • Krónikus panaszok kivizsgálása (hasfájás, köhögés, fáradékonyság, székletgondok), szükség esetén magánklinikánkon vérvétellel, széklet- és vizeletvizsgálattal kiegészítve.
 • Alsó húgyúti fertőzések kezelése, vizeletvizsgálattal.
 • Bölcsődei- vagy óvoda-kezdéshez státuszvizsgálat készítése, igény esetén egészséges igazolás kiadása minden esetben orvosi vizsgálattal egybekötve.
 • Műtéti vagy altatáshoz szükséges általános gyermekgyógyászati vizsgálat és dokumentáció kitöltése
 • Kötőhártyagyulladás ill. bőrkiütések diagnosztizálása és terápiája
 • Általános gyermekgyógyászati vizsgálat
 • Receptírás