Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Alternatív Gyógyászat Dunaharasztin
Mottónk: Az orvos kezel a természet gyógyít
Alternatív Gyógyászat Dunaharaszti

Alternatív gyógyászati kezelések
Dunaharasztin

Magánklinika Dunaharaszti
Természet-
gyógyászat
Holisztikus szemléletű orvosként az EMBER egészét, a Test-Lélek-Szellem egységét figyelembe véve segítem a pácienseimet a problémák okainak feltárásában
Dunaharaszti Magánklinika
Bemer ágy
A BEMER-technológia a jelenleg legintenzívebben kutatott és leghatékonyabb fizikális kezelő módszert képviseli a komplementer-és preventív orvoslás terén.
Dunaharaszti Magánklinika

Masszázs

Nyirokmasszázs és svédmasszázs Dunaharasztin. A gyógymasszázs vagy orvosi masszázs orvosi rendelvény alapján végzett masszázskezelés. A kezeléseket nem az orvos végzi hanem a gyógymasszőr.

Alternatív gyógyászat a Revital-Medical-Centerben

Az alternatív gyógymód, vagy komplementer és alternatív medicina olyan betegségmegelőző, diagnosztikai és gyógyító eljárások összessége, melyek nem képezik részét az adott ország saját tradíciójának és nem integrálták az ország egészségügyi ellátórendszerébe.

A komplementer – hazánkban alternatívnak is nevezett – gyógyászat lényege, hogy módszerei kiegészítik a konvencionális gyógymódokat. A mai modern hagyományos orvoslás eljárásai mellett alkalmazhatóak a tökéletesebb gyógyulás érdekében. A betegeknek lehetőségük van a hagyományos és a komplementer medicinát együtt igénybe venni.

Természetesen a cél mindig az, hogy a páciens teljesen meggyógyuljon. Napjainkban is elterjedt természetgyógyászat, amelyre nem konvencionális orvoslásként vagy alternatív gyógyászatként is hivatkoznak. Hiszen az alternatív gyógyászat alapelve, hogy nem a betegséget, hanem a beteget kell meggyógyítani.

Ugyanakkor felmérések szerint az orvosok körében is növekvő igény van ezen módszerek megismerésére és egyre többen alkalmaznak közülük komplementer terápiás módszereket. A nyugati világban az elmúlt évtizedekben rohamosan nőtt a komplementer gyógymódok iránti igény, becslések szerint a betegek kb. fele vesz igénybe ilyen egészségügyi szolgáltatásokat.

Revital Medical Center Egészségügyi ellátó intézményen belül kialakított

Alternatív gyógyászati centrumban

abban hiszünk, hogy a hagyományos gyógymódokat bizonyos esetekben kiegészítheti az alternatív gyógyászat.

Intézményünkben a hagyományos orvoslás mellett az alternatív gyógymódok segítségével biztosítjuk pácienseinknek a minél gyorsabb gyógyulást, a testi és lelki egyensúlyt.

Gyógyulást elősegíti:

  • természetgyógyász/German medicina/életmódtanácsadás
  • gyógymasszőr
  • Bemer kezelés
  • Szülésfelkészítés