Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Állás – Dunaharaszti Magánklinika

Revital-Medical Center – Bővülő klinikánkra további szakembereket keresünk

Laboratóriumi vizsgálatok Dunaharaszti

Ifj. dr. Farkas Péter vagyok. A klinikánkat 2013-ban alapítottam, 2 fogorvosi székkel kezdtük meg a működésünket. Ma már 4 fogorvosi székkel és két műszakban történik a betegellátás hétfőtől-péntekig 8.00-20.00 óráig. A fogorvosi rendelés kizárólag az elégedett pácienseink ajánlása révén fejlődött fel a mai szintre, semmilyen reklám tevékenységet ezért nem folytattunk.

A fogászati ellátással elégedett pácienseink részéről merült fel az igény – az ott megszokott magas színvonalú – más szakrendelésekre is, ezért 2017. július 28-án elindítottuk szakrendeléseinket, amik azóta is folyamatosan bővülnek.

Az új szakrendelésekhez igyekeztünk kimagasló képzettségű kollégákat találni, akik többsége külföldön is szert tett klinikai gyakorlatra, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, nemzetközi és hazai szinten előadásokat tartanak és publikációkat jelentetnek meg.

A legmagasabb szakmai színvonalon legfrissebb, tudományosan bizonyított (“evidence based” – bizonyíték alapú) nemzetközi irányelvek szerint látjuk el pácienseinket. Modern technikai háttérrel, műszerparkkal.

Orvos

JELENLEG IS KERESÜNK

Szakképzett és tapasztalt orvosokat keresünk több szakterülethez is.

Asszisztens

JELENLEG IS KERESÜNK

Szakképzett és tapasztalt egészségügyi asszisztenst keresünk több szakterülethez is.

Küldje el önéletrajzát


    Laboratóriumi vizsgálatok Dunaharaszti, Kovács Rozália

    Klinikavezető

    Kalános Krisztina

    Számomra a legfontosabb a beteg, minden igyekezetemmel és tudásommal azon vagyok, hogy a betegséget meggyógyítsuk, illetve az egészséget megőrizzük.