Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Kossuth Lajos u. 91.

vagy a HÉV parkoló felől is megközelíthető

Dr. Antal Andrea

Kardiológus szakorvos

Dr. Antal Andrea - Dunaharaszti Magánklinika

Célom, hogy a terápiás döntéseket a szakmai szempontok figyelembevételével, a beteggel közösen hozzuk meg.

2013-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem elvégzése után rezidens képzésemet a budapesti Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Belgyógyászati és Kardiológiai Osztályán kezdtem meg, ahol széles körű belgyógyászati tapasztalatra tettem szert. Kardiológiai képzésemet a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetben folytattam, ahol azóta is dolgozom.

Az intézetben lehetőségem nyílt a kardiológiai betegellátás teljes spektrumára rálátni. 2019-ben kiválóan megfelelt minősítéssel kardiológiai szakvizsgát szereztem. Fő érdeklődési területem a kardiológiai képalkotó diagnosztika, azon belül a szívultrahang vizsgálat (echokardiográfia). A betegellátás során a magas szakmai színvonal, a szakmai irányelvek követése mellett kiemelten fontosnak tartom az őszinte orvos-beteg kommunikációt, a betegoktatást.

Célom, hogy a terápiás döntéseket a szakmai szempontok figyelembevételével, a beteggel közösen hozzuk meg. Várom kedves betegeimet a Revital-Medical Centerben magyar és angol nyelven.