Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Dr. Lajos Beáta

Neurológus szakorvos

Dunaharaszti Magánklinika

Munkám során törekszem mindig naprakész szakmai irányelvek alapján gyógyítani, elsősorban a beteget és nem csak a „betegséget”.

Gyermekkorom óta orvos szerettem volna lenni, ez az álom a gimnáziumban már egyértelmű cél volt.

Az egyetem elvégzése után a Pest Megyei Flór Ferenc kórház neurológiai osztályán ismertem meg a neurológiai alapjait, majd gyes után a szakképzésemet a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban folytattam. Dr. Rózsa Csilla főorvosnő által vezetett neurológia osztályon dolgoztam öt évig, ahol a főorvosnő és kivételes kollégáim példáját követve lettem az aki ma vagyok. Az osztály a legmagasabb (III.) progresszivitási szintű akkreditációval rendelkezik, ezáltal a neurológiai betegségek széles spektrumával találkozhattam.

2016 őszén szakvizsgáztam neurológiából, a Pécsi Egyetemen, kiválóan megfelelt minősítéssel. A legtöbb tapasztalattal általános neurológia és stroke gondozás, ellátás terén rendelkezem.

2017-től dolgozom járóbetegellátásban, ahol a kórházban megszerzett tapasztalok mellett mindig jöttek új kihívások is, az akut ellátástól teljesen azért nem szakadtam el.

Hivatásnak tekintem a munkám, egy örök tanulási folyamat az orvoslás, a szakmai alázat elengedhetetlen. Nagyon fontosnak tartom, a kollégákkal, társszakmákkal való folyamatos konzultációt. Minden tudásommal igyekszem a legjobb ellátást biztosítani, de sokszor előfordul, hogy neurológiai tünet hátterében egyéb betegség állhat, ebben az esetben a beteg megfelelő helyre irányításában is aktívan részt veszek.

Munkám során törekszem mindig naprakész szakmai irányelvek alapján gyógyítani, elsősorban a beteget és nem csak a „betegséget”. Fontosnak tartom a bizalmi orvos-beteg kapcsolat kialakítását, szeretem ha kérdeznek a betegek, mert csak így tudunk kérdéseket megválaszolni, kételyeket eloszlatni. Az állami járóbetegellátás mellett sok év után azért döntöttem a magánellátásban is részt vállalni, mert itt több időt, bensőségesebb környezetet tudok biztosítani a betegeimnek.