Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Labor vizsgálatok várakozási idő nélkül Dunaharasztin.

Sürgős laborvizsgálatra van szüksége? Miért várna 4 hónapot, ha nálunk 1 héten belül időpontot kap?

Dunaharaszti Labor Vizsgálatok

Miért lehet szükséges a laborvizsgálat?

Laboratóriumi vizsgálatokkal a betegségek széles körét lehet kimutatni, ezért számos orvosi vizsgálat elkerülhetetlen része a vér-, vizelet-, székletvizsgálat. Ehhez nincs szükség előzetes orvosi konzultációra, Önnek várakoznia sem kell, és elegendő a vizsgálat előtti napon bejelentkeznie hozzánk, amikor szeretné elvégeztetni a vizsgálatot. Az eredményeket igyekszünk a legrövidebb időn belül kiértékelni.

Kinek ajánljuk a laborvizsgálatot?

Általános magán laborvizsgálatot mindenkinek mivel a laboratóriumi vizsgálatok képet adnak a máj, az epeutak, a hasnyálmirigy, a belső elválasztású mirigyek (pl.: pajzsmirigy, mellékvese), az emésztőrendszer és a vese aktuális állapotáról. Az eredmények alapján olyan megváltozott élettani funkciók diagnosztizálhatók, amelyeket a szervezetben lévő ionok, enzimek és hormonok már előre jeleznek. Nagyon fontos, hogy gyakran már a fizikailag érzékelhető változások előtt kimutatják a problémát, így megelőzhető egy komolyabb betegség kialakulása. Illetve műtétek előtt, időszakos kivizsgálás (szűrés) miatt valamint kiegészítő lelet illetve alapja lehet a további kivizsgáláshoz.

Nagy labor (ár)
Nagy Labor
Alkalikus foszfatáz ALP
Glükoz
Na
Ka
Karbamid
Kreatinin
Húgysav
Összfehérje
Koleszterin
LDL koleszterin
HDL koleszterin
Triglicerid
Összes bilirubin
GOT
GPT
GGT
Vizelet vizsg.+üledék
Süllyedés
Vérkép automatával (kvalitatív)
Vas
Összesen: 13.140 Ft
Tumor markerek (árak)
Megnevezés Ár
Tumor marker nőknek (komplex panel vizsgálat): AFP, CEA, CA 125, HE4, ROMA index, CA 15-3, CA 19-9, CA 72-4, NSE, Cyfra 21-1, S100 protein, TPA, vérkép, vörösvérsejt süllyedés, széklet vér, kalcium, foszfor, ALP, CRP Érdeklődjön!
Tumor marker férfiaknak (komplex panel vizsgálat): AFP, CEA, PSA, Free PSA, CA 19-9, CA 72-4, NSE, S100 protein, TPA, vérkép, vörösvérsejt süllyedés, széklet vér, kalcium, foszfor, ALP Érdeklődjön!
Általános műtét előtti kivizsgálás (árak)
Megnevezés
Glükoz triglicerid
Na összes bilirubin
Ka GOT
Karbamid GPT
Kreatinin GGT
húgysav alkalikus foszfatáz ALP
összfehérje süllyedés
koleszterin vérkép automatával (kvalitatív)
LDL koleszterin protombin (INR)
HDL koleszterin vizelet vizsg.+üledék
vércsoport + ellenanyagszűrés APTI
Összesen: Érdeklődjön!
s
A labor vizsgálat helyszíne átköltözött az új épületbe, ami a 2330 Dunaharaszti Fő út 8-10 közötti P+R parkolóból közelíthető meg, onnan nyílik a bejárat. A Kossuth Lajos utca felől szintén meg lehet közelíteni, ott át kell jönni az udvaron, ami a parkolóba vezet, onnan pedig balra a nagy fehér épület a klinika.
s

Laborvizsgálat-vérvételi díj: 3.000 Ft

s

10 éves kortól gyermekeknek is veszünk vért. Előzetes egyeztetés alapján!

s
Felhívjuk a páciensek figyelmét, hogy labor vizsgálat után reklamációt nem fogadunk el. (a páciens által kért vizsgálatok aláírásra kerülnek, illetve a számlát a vizsgálat után kiadjuk)
s
Áraink tájékoztató jellegűek, egyes esetekben eltérőek lehetnek!

Az OKOSLELET

Az utóbbi néhány évben az egészségügyben jelentős változások zajlottak le világszerte. Mára már elavultnak számít az a megközelítés, hogy ráérünk akkor törődni az egészségünkkel, amikor megbetegszünk. Szűrőprogramok indultak, melynek célja a betegségek időben történő felismerése és kialakulásuk megelőzése. Ezzel párhuzamosan a digitalizációnak köszönhetően felfoghatatlan mennyiségű egészségügyi adat halmozódott fel, melynek feldolgozásához modern informatikai adatfeldolgozó technológia szükséges.

A mesterséges intelligencia alapú szoftverek térhódításával ma már nem csak külső szemlélői lehetünk egészségi állapotunknak, hanem aktívan tehetünk azért, hogy a betegségek megelőzhetőek legyenek vagy a panaszt még nem okozó betegségek időben felismerésre kerülhessenek. A mesterséges intelligencia és a prevenció központú szemlélet összefonódása hívta életre az OKOSLELET-et, mely csupán a páciens labor eredményei alapján – a hagyományos laborleleten túlmutatóan – képes bizonyos betegségek meglétének kockázatát megbecsülni.

Miben nyújt többet az OKOSLELET egy hagyományos laborleletnél?

Az OKOSLELET mesterséges intelligencia* segítségével 14 betegségcsoport meglétének kockázatát képes megbecsülni pusztán a laborvizsgálati eredmények alapján. A páciens laborlelete 1 millió beteg több 100 millió laborvizsgálati eredményével kerül összehasonlításra és a hasonlóságok és különbségek alapján a szoftvercsomag az adott betegségcsoport meglétére vonatkozó valószínűséget számol.

 • felépítését tekintve tartalmazza a hagyományos laborlelet fejezeteit, valamint magába foglalja a mesterséges intelligencia által készített elemzés eredményeit is
 • az eredmények közlése közérthető formában történik, az értelmezést táblázatok és részletes magyarázat teszi könnyebbé
 • a szoftvercsomag kiszámolja a kiválasztott csomagba tartozó betegségek meglétének kockázatát
 • a kockázatbecslés eredménye egy becsült valószínűség és egy kockázati színskála formájában kerül bemutatásra
 • felfedezi a laborértékekben rejlő mintázatot, mélyebb betekintést enged az eredmények mögé, ezáltal olyan betegségekre is fény derülhet, melyre a páciens a tünetei alapján nem gyanakodna
 • segíti az eltérő értékek értelmezését azáltal, hogy a feltünteti a vizsgálat nevét, az eltérés mértékét és irányát, a vizsgálat leírását, az eltéréshez társítható potenciális betegségeket és további vizsgálatra javasolt laborparamétereket
 • az OKOSLELET eredménye nem számít orvosi diagnózisnak és nem is helyettesíti azt, de iránymutatást, támpontot adhat a szakorvosok számára, hogy célzott vizsgálatokat vagy megfelelő kezelést tudjanak javasolni, elősegítve ezzel a beteg gyógyulását és életminőségének javulását
 • az OKOSLELET eredményeinek figyelembevételével lerövidülhet az idő a megfelelő diagnózis kézhez vételéig

Kinek ajánljuk?

Az OKOSLELET szolgáltatást azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik szeretnének részt venni egy olyan általános szűrővizsgálaton, melynek során egyetlen vérvétel igénybevételével többletinformációhoz juthatnak az egészségi állapotukra vonatkozóan. A szolgáltatást javasoljuk azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy milyen valószínűsíthető betegségeik vannak; útmutatást szeretnének kapni arra vonatkozóan, hogy milyen további vizsgálatokon érdemes részt venniük; hova érdemes fordulniuk régóta fentálló, de nem diagnosztizált betegségükkel; esetleg a családjukban előforduló betegség miatt felmerül a fokozott hajlam lehetősége.

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálatra éhgyomorral jelenjen meg, ami 12 órás koplalást jelent (víz fogyasztása javasolt).

Leletértelmezés

Amennyiben a felsorolt betegségcsoportok valamelyikéből ismert, kezelt és/vagy karbantartott betegsége van, úgy ez a tény módosíthatja az értékelést és Ön – az adott betegségcsoportokra – álnegatív eredményt kaphat. Az OKOSLELET eredményével kapcsolatban minden esetben konzultáljon háziorvosával vagy kezelőorvosával. Amennyiben nem rendelkezik kezelőorvossal, konzultálhat laborszakorvosainkkal, akik segítenek a leletek értelmezésében, és indokolt esetben javaslatot adnak újabb laborvizsgálatok elvégzésére, valamint szakorvos felkeresésére. Tudjon meg többet és kérjen laborszakorvosi konzultációt.

OKOSLELET minta megtekintése. Ön is egy egyénre szabott leletet kap!

Normál csomag (25.000 Ft)

A Normál csomagba azok a laborparaméterek kerültek beválogatásra, melyek vizsgálatával egyrészt átfogó képet kaphatunk az alapvető életfunkciókról, másrészt specifikusan az immunrendszer és a szív- és érrendszer működéséről tájékozódhatunk.

A laborvizsgálati eredmények alapján a Normál csomag a következő 12 betegségcsoport meglétének kockázatát becsüli:

 1. Pajzsmirigy-betegségek
 2. Cukorbetegség különböző formái
 3. Májbetegségek
 4. Táplálkozási anémiák
 5. Egyéb anémiák
 6. Zsíranyagcsere zavarai
 7. Epe- és hasnyálmirigy-betegségek
 8. Vesebetegségek
 9. Immunológiai defektusok
 10. Szisztémás autoimmun kórképek
 11. Gyulladásos bélbetegségek
 12. Szív és érrendszeri megbetegedések

Prémium csomag (40.000 Ft)

A Prémium csomagba azok a laborparaméterek kerültek beválogatásra, melyek vizsgálata az alapvető életfunkciók jellemzése mellett, az immunrendszer és a szív- és érrendszer működésének megismerését teszi lehetővé. Ezenkívül a Premium csomag magába foglalja egyes rosszindulatú megbetegedések és ritka betegségek meglétére vonatkozó kockázatbecslést is.

A laborvizsgálati eredmények alapján a Prémium csomag a következő 14 betegségcsoport meglétének kockázatát becsüli:

 1. Pajzsmirigy-betegségek
 2. Cukorbetegség különböző formái
 3. Májbetegségek
 4. Táplálkozási anémiák
 5. Egyéb anémiák
 6. Zsíranyagcsere zavarai
 7. Epe- és hasnyálmirigy-betegségek
 8. Vesebetegségek
 9. Immunológiai defektusok
 10. Szisztémás autoimmun kórképek
 11. Gyulladásos bélbetegségek
 12. Szív és érrendszeri megbetegedések
 13. Egyes rosszindulatú megbetegedések
 14. Ritka betegségek
Normál és Prémium OKOSLELET csomagok
Normál csomag – 25.000 Ft Prémium csomag – 40.000 Ft
a vérképző rendszer állapotáról (vérkép) a vérképző rendszer állapotáról
(vérkép)
vasháztartásról (vas, transzferrin) vasháztartásról (vas, transzferrin)
a pajzsmirigy hormonális alapfunkcióiról (TSH) a máj és hasnyálmirigy működéséről
(GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz,
lipáz, α-amiláz, pszeudokolinészteráz)
a máj és hasnyálmirigy működéséről (GOT, GPT, GGT,
alkalikus foszfatáz, lipáz, α-amiláz,
pszeudokolinészteráz)
a vesefunkciós paraméterekről
(karbamid, húgysav, kreatinin,
bilirubin)
a vesefunkciós paraméterekről (karbamid, húgysav,
kreatinin, bilirubin)
a szénhidrát-, a fehérje-, és
zsíranyagcseréről (vércukor,
koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid,
összfehérje, albumin)
a szénhidrát-, a fehérje-, és zsíranyagcseréről (vércukor,
koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, összfehérje,
albumin)
ionháztartásról és ásványianyag
raktárakról (Na, K, Ca, Mg, P, Cl)
ionháztartásról és ásványianyag raktárakról (Na, K, Ca,
Mg, P, Cl)
a szervezetben zajló gyulladásos
folyamatokról (CRP, vörösvértest
süllyedés, fibrinogén)
a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokról (CRP,
vörösvértest süllyedés, fibrinogén)
a szervezetben bekövetkezett
szövetkárosodás mértékéről (LDH,
kreatinkináz)
a szervezetben bekövetkezett szövetkárosodás mértékéről
(LDH, kreatinkináz)

 

Kérjen időpontot Laboratóriumi vizsgálatra

}

Rendelési idő:

Hétfő: 7.00 – 11.00
Szerda: 7.00 – 11.00
Péntek: 7.00 – 11.00


  Laboratóriumi vizsgálatok Dunaharaszti, Kovács Rozália

  Labor szakasszisztens

  László Teréz

  Közel 45 éve dolgozom az egészségügyben. Igyekszem a változásokat követni, mindig mindenre és mindenkire maximálisan odafigyelni.