}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat – Vasárnap: rendelés alkalmanként

+36 30 660 0388

Hétköznap 8:30 – 18:00 között hívható

 

Dunaharaszti, Kossuth Lajos u. 91.

vagy a HÉV parkoló felől is megközelíthető

 

Dr. Kozma Brigitta

Belgyógyász-és gasztroenterológus szakorvos

dr. Kozma Brigitta
Rendelési idő:
Csütörtök: 16:00 – 20:00

Pályafutásom során a betegellátás többféle szintjén és spektrumában dolgoztam, dolgozom a belgyógyászati és gasztroenterológiai profilban, így többféle látásmód ötvözésével tudom kamatoztatni széleskörű ismereteimet a betegellátásban.

Dr. Kozma Brigitta, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen cum laude végeztem 1999-ben, majd központi gyakornokként a BM Központi Kórház és Rendelőintézet osztályain (főként az onkológiai osztályon) kezdtem a gyakorlati pályámat. A Dr. Kalász György osztályvezető főorvos által vezetett gasztroenterológiai osztályon folytatott pályafutásom során 2005-ben belgyógyászati, majd 2007-ben gasztroenetrológiai szakvizsgát tettem. A BM Központi Kórház és Rendelőintézet 2007. évi megszűnését követően, az Állami Egészségügyi Központban a Prof. Dr. Banai János gasztroenterológiai osztályán folytattam a pályafutásomat ahol osztályos orvosként, a fekvő – és a sürgősségi betegellátás mellett, a járó beteg ellátásban, valamint a gyomortükrözés és a vastagbéltükrözés vizsgálatokban szereztem sokrétű gyakorlatot.

Ráckeve Város Szakorvosi Rendelőintézetben dolgozom 2008. évtől, mint belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos. A belgyógyászati szakorvosi profilomban a kardiológiai, a diabetológiai, az endokrinológiai és a pulmonológiai betegek ellátása, a gasztroenterológiai szakorvosi profilomban a nyelőcső-gyomor, a vékony- és a vastagbél betegek, valamint az étel érzékeny és a májbetegek ellátása tartozik.

Az előbbiekkel párhuzamosan a 2009 – 2017. évig terjedő időszakban értékes, alkalmazóképes tudásra tettem szert a Fluart Innovative Vaccines (Omninvest Kft.) Farmakovigilanciai QPPV-ként a farmakovigilancia, gyógyszerbiztonság, mellékhatásfigyelés szakterületen.

Pályafutásom során a betegellátás többféle szintjén és spektrumában dolgoztam, dolgozom a belgyógyászati és gasztroenterológiai profilban, így többféle látásmód ötvözésével tudom kamatoztatni széleskörű ismereteimet a betegellátásban.

A Magyar Orvosi Kamarai tagságom mellett, tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológusok Társaságának és számos belgyógyász és gasztroenterológus kongresszuson, továbbképzésen vettem és veszek részt szakmai ismereteim naprakészen tartása érdekében.