Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Dr. Kozma Brigitta

Belgyógyász-és gasztroenterológus szakorvos

Dunaharaszti Magánklinika

Pályafutásom során a betegellátás többféle szintjén és spektrumában dolgoztam, dolgozom a belgyógyászati és gasztroenterológiai profilban, így többféle látásmód ötvözésével tudom kamatoztatni széleskörű ismereteimet a betegellátásban.

Dr. Kozma Brigitta, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen cum laude végeztem 1999-ben, majd központi gyakornokként a BM Központi Kórház és Rendelőintézet osztályain (főként az onkológiai osztályon) kezdtem a gyakorlati pályámat. A Dr. Kalász György osztályvezető főorvos által vezetett gasztroenterológiai osztályon folytatott pályafutásom során 2005-ben belgyógyászati, majd 2007-ben gasztroenetrológiai szakvizsgát tettem. A BM Központi Kórház és Rendelőintézet 2007. évi megszűnését követően, az Állami Egészségügyi Központban a Prof. Dr. Banai János gasztroenterológiai osztályán folytattam a pályafutásomat ahol osztályos orvosként, a fekvő – és a sürgősségi betegellátás mellett, a járó beteg ellátásban, valamint a gyomortükrözés és a vastagbéltükrözés vizsgálatokban szereztem sokrétű gyakorlatot.

Ráckeve Város Szakorvosi Rendelőintézetben dolgozom 2008. évtől, mint belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos. A belgyógyászati szakorvosi profilomban a kardiológiai, a diabetológiai, az endokrinológiai és a pulmonológiai betegek ellátása, a gasztroenterológiai szakorvosi profilomban a nyelőcső-gyomor, a vékony- és a vastagbél betegek, valamint az étel érzékeny és a májbetegek ellátása tartozik.

Az előbbiekkel párhuzamosan a 2009 – 2017. évig terjedő időszakban értékes, alkalmazóképes tudásra tettem szert a Fluart Innovative Vaccines (Omninvest Kft.) Farmakovigilanciai QPPV-ként a farmakovigilancia, gyógyszerbiztonság, mellékhatásfigyelés szakterületen.

Pályafutásom során a betegellátás többféle szintjén és spektrumában dolgoztam, dolgozom a belgyógyászati és gasztroenterológiai profilban, így többféle látásmód ötvözésével tudom kamatoztatni széleskörű ismereteimet a betegellátásban.

A Magyar Orvosi Kamarai tagságom mellett, tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológusok Társaságának és számos belgyógyász és gasztroenterológus kongresszuson, továbbképzésen vettem és veszek részt szakmai ismereteim naprakészen tartása érdekében.