Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Gergely Péter

Klinikai szakpszichológus, sportszakpszichológus

Dunaharaszti Magánklinika - Dr. Gergely Péter

Pszichológusként a szerepemet a biztonság és támogatás nyújtásában látom.

Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen még az osztatlan képzési formában szereztem, külön specializáció keretében pszichoszomatikus betegségeket, valamint módszertani képzésben az autogén tréninget tanultam. Tanulmányaim befejezése után a Magyar Tudományos Akadémia Pszichológiai Intézetében döntés- és kockázatpercepciós területen végeztem kutatómunkát 3 évin át, majd ezt követően közel 20 évig az egészségügy és annak különböző határterületein dolgoztam, ahol betegedukációs és életmód programok fejlesztésével foglalkoztam. Jelenleg Pedagógiai Szakszolgálat keretében végzek diagnosztikai szakértői tevékenységet, egyéni terápiát gyerekekkel és szüleikkel, valamint tehetség azonosító vizsgálatokat.

Szakmai hitvallásom, hogy mindenkiben benne rejlenek a pozitív változásokhoz szükséges energiák és erőforrások, amely mozgósításával és kibontakoztatásával úrrá lehet lenni és meg lehet oldani a nehéz és aktuálisan problémát jelentő élethelyzeteken. Kiemelten fontosnak tartom az alapos diagnosztikai feltárást. Az okok azért fontosak, mert csak ennek ismeretében lehet terápiásan hatékonyan beavatkozni. Célom tehát nem valamiféle terápiás ’címke’ felállítása, hanem a valóban eredményes terápiás folyamat megalapozása. Pszichológusként a szerepemet a biztonság és támogatás nyújtásában látom. Megértő és elfogadó szemlélettel segítem pacienseimet abban, hogy képessé váljon az életét jobb minőségben, boldogabban élni.

Kereshetnek tinédzser korú gyermekek tanulási nehézségek, iskolai magatartás vagy egyéb viselkedés problémákkal, szülök nevelési kérdésekkel. Felnőttek életvezetési kérdésekkel, de egyéb klinikai jellegű mentális problémákkal is.