Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Gergely Péter

Pszichológus, Sportpszichológus, Klinikai szakpszichológus jelölt, Tehetség gondozó

Dunaharaszti Magánklinika - Dr. Gergely Péter

Célom nem valamiféle terápiás „címke” felállítása, hanem a valóban eredményes terápiás folyamat megalapozása.

Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen még az osztatlan képzési formában szereztem, külön specializáció keretében pszichoszomatikus betegségeket, valamint módszertani képzésben az autogén tréninget tanultam. Tanulmányaim befejezése után a Magyar Tudományos Akadémia Pszichológiai Intézetében döntés- és kockázatpercepciós területen végeztem kutatómunkát 3 évin át, majd ezt követően közel 20 évig az egészségügy és annak különböző határterületein dolgoztam, ahol betegedukációs és életmód programok fejlesztésével foglalkoztam. Jelenleg Pedagógiai Szakszolgálat keretében végzek diagnosztikai szakértői tevékenységet, egyéni terápiát gyerekekkel és szüleikkel, valamint tehetség azonosító vizsgálatokat és tehetséggondozást.

Szakmai hitvallásom, hogy mindenkiben benne rejlenek a pozitív változásokhoz szükséges energiák és erőforrások, amely mozgósításával és kibontakoztatásával meg lehet oldani és úrrá lehet lenni a nehéz és aktuálisan problémát jelentő élethelyzeteken. Kiemelten fontosnak tartom az alapos diagnosztikai feltárást, amely abban segít, hogy szakemberként pontosan megértsük, hogy mi a probléma, az milyen okokból ered, mert abban hiszek, hogy csak ennek ismeretében lehet terápiásan hatékonyan beavatkozni. Célom tehát nem valamiféle terápiás ’címke’ felállítása, hanem a valóban eredményes terápiás folyamat megalapozása. Pszichológusként a szerepemet, a fent leírt folyamatban, a biztonságot és támogatást nyújtó félben látom. Megértő és elfogadó szemlélettel segítem pacienseimet abban, hogy képessé váljon az életét jobb minőségben, boldogabban élni.

Kereshetnek tinédzser korú gyermekek tanulási nehézségek, iskolai magatartás vagy egyéb viselkedés problémákkal, szülök nevelési kérdésekkel. Felnőttek életvezetési kérdésekkel, de egyéb klinikai jellegű mentális problémákkal is.