Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Dr. Fodor Tamás

Foglalkozás-egészségügyi szakorvos

Dunaharaszti Magánklinika

Már az egyetemi évek alatt megfogalmazódott bennem, hogy a hosszú távú egészség alapja a betegségek megelőzése és ebben a foglalkozás-egészségügynek kiemelt szerepet kell vállalnia.

Dr. Fodor Tamás vagyok, háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. 1974-ben születtem Marcaliban. Orvosi diplomámat 2000-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. A háziorvostan szakképzést 2005-ben, a foglalkozás-egészségügyi szakvizsgát 2011-ben, a jogi szakokleves orvos minősítést 2012-ben szereztem meg.Foglalkozás-egészségügyi orvosként többek között dolgoztam kőolaj bányászat és finomítás területén, gyógyszergyártásban, növelni tudjuk vegyiparban, mezőgazdasági feldolgozóiparban, kórházi és járóbeteg szakrendelésen, ahol széles körű tapasztalokat szereztem.

Már az egyetemi évek alatt megfogalmazódott bennem, hogy a hosszú távú egészség alapja a betegségek megelőzése és ebben a
foglalkozás-egészségügynek kiemelt szerepet kell vállalnia.

Életünk legnagyobb részét a munkahelyünkön töltjük, az ott ért körülmények, expozíciók hosszabb távon az egészségünkre is hatással vannak. Ezen károsodások megelőzése, időben történő korai felismerése, kiszűrése a foglalkozás-egészségügy legfőbb feladata, ami által növelhetjük az egészségben töltött évek számát.

A háziorvosi és foglalkozás-egészségügyi elfoglaltságaim mellett gyakran tartok előadásokat a helyes életmód, kiegyensúlyozott táplálkozás területén, a betegségek megelőzése területén, hogy minél többen értesülhessenek a megelőzés fontosságáról.