Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Orvosi Arcesztétikai Kezelések

Fiatalosabb arcbőr, szakértő kezek által!
Dr. Michailovits Lehel - Sebész Főorvos

Mit jelent az orvosi arcesztétika?


Az orvosi arcesztétika az orvostudomány és az esztétika területének összefonódása. Cél a megjelenés javítása, az arcbőr területeinek szebbé tétele és az öregedés jeleinek enyhítése. Ennek ideális eléréséhez orvosi eljárások és eszközök kerülnek felhasználásra.
Az orvosi arcesztétika olyan folyamatokat foglal magában, mint

 • a ráncok kezelése,
 • a bőr textúrájának javítása,
 • az arc arányainak harmonizálása,
 • és az ajkak feltöltése.

Az orvosi esztétikai eljárásokat képzett szakorvos végzi, magas szintű biztonsági előírások mellett.

Mit kell tudni az orvosi arcesztétikai kezelésekről?


Mint minden orvosi beavatkozás esetén, az esztétikai terápiáknál is szükséges a szakszerű állapotfelmérés, a teljes körű tájékoztatás és a személyre szabott kezelés meghatározása.

Az orvos esztétikai eljárások a különböző technológiák fejlődésének köszönhetően sokszínűek, így alkalmanként több megoldás is kínálkozhat ugyanarra a problémára. Így például ugyan az a probléma kezelhető bio szálbehúzással vagy akár hialuronsavas töltéssel is.
A megfelelően kiválasztott, szakorvos által végzett beavatkozás fiatalosabbá, vonzóbbá varázsolja a páciens bőrét, ezáltal egész megjelenését.

Arckezelési magánrendelés ára

Minden arcesztétikai beavatkozást megelőz egy 15 perces konzultáció. Ennek díja 25.000 Ft, melynek felét a kezelés árából jóváírunk.

 

Hónalji hyperhydrosis 120.000 Ft
Nyaklánc ránc kezelés 80.000 Ft
Nasolabialis redő feltöltés (1 ml) 80.000 Ft
Járomív kontúrozás (1 ml) 80.000 Ft
Ajak feltöltés (0,7 ml) 70.000 Ft
Ajak feltöltés (1 ml) 80.000 Ft
Rear trough line feltöltés (1ml) 80.000 Ft
Skin booster (1 ml) 80.000 Ft
30 db mono szál behúzása 100.000 Ft
Emelőszálas plasztika (szálanként kb.) 15.000 Ft
Felső szemhéj plasztika 330.000 Ft
Alsó szemhéj palsztika 400.000 Ft
A vizsgálatokon csak 18 év feletti pácienseket fogadunk!

Milyen esetekben ajánlott?


Az orvosi arcesztétikai kezelésekről elmondható, hogy alapvetően az arcbőr állapotának javítását szolgálják.
Ajánlott:

 • Ráncok és finom vonalak feltöltésére.
 • Arcformálásra, így például az orr, az ajkak, az áll és az arc vonalainak javításával.
 • Az arc bőrfelületének javítására, a bőr textúrájának, hidratáltságának, rugalmasságának és feszességének növelésével.

Bejelentkezés

a hét minden napján reggel 8:30-tól este 18:00-ig

Melyek a leggyakrabban alkalmazott orvosi arcesztétikai kezelések?


Az orvosi arcesztétika területén számos, különféle eljárás kerül alkalmazásra.

Hialuronsavas ráncfeltöltés

Idővel az arc formája a ráncok miatt megváltozhat, beeshet és megviseltté válhat. A ráncfeltöltő hyaluronsavas kezelés során az arcbőr felületi ráncainak és egyéb apró esztétikai hibáknak a javítása történik. Ezáltal a páciens megjelenése fiatalosabbá válik.
A gél állagú, volumenizáló készítmény a bőrbe injektálva képes pótolni a lecsökkent szöveti volument. Az összetett és drága sebészeti beavatkozásokkal ellentétben a hyaluronsavas töltőanyag alkalmazásával gyorsan és hatékonyan el lehet érni a kívánt fiatalos külsőt.

Mi a hialuronsav?

A hialuronsav egy nagy molekulatömegű, átlátszó glükózaminoglikán (GAG) poliszacharid. Olyan 100%-ban felszívódó természetes anyag, amely az emberi bőr egyik alkotóeleme.
Vízmegkötő hatása többek között biztosítja a bőr hidratáltságát, ezáltal rugalmasságát és puhaságát. Az idő előrehaladtával mennyisége csökken a szervezetben, ennek okán a bőr elvékonyodik, szárazabbá és ráncosabbá válik.

A hialuronsavas kezelés menete

A bőr fertőtlenítése után általában fájdalomcsillapító, érzéstelenítő krém kerül az arc felszínére. Ezután a töltőanyag tűvel való beinjekciózása zajlik, amely alig néhány percet vesz igénybe. A hialuronsav bejuttatásával az arc zsírpárnáinak volumenvesztése és a kezdődő bőrtáskák korrigálása történik.

A kívánt eredmény elérése után a páciens azonnal visszatérhet a megszokott életébe, de néhány dologra egy darabig érdemes figyelnie:

 • A ráncfeltöltés utáni hetekben kerülendő a megerőltető testmozgás és az erős napfény.
 • Emellett fokozott figyelmet kell fordítani a megfelelő bőrápolásra, a fertőződés és az esetleges foltosodás elkerülése érdekében.

A kezelés nem jár nagy fájdalommal, ezért egyáltalán nem kell tőle tartani. A tűszúrás helyén ritkább esetben előfordulhat átmeneti duzzanat, amely néhány nap után teljesen felszívódik.

A kezelést végző szakorvos a legjobb minőségű anyagokat használja, így az eljárás teljesen biztonságos.

A hialuronsav töltés eredménye a kezelt terület állapotától és a felhasznált anyagtól függően, körülbelül 6-12 hónapig tart.

A hialuronsav injektálásának nincs semmilyen negatív mellékhatása, használatával nem megy végbe semmilyen szövetkárosodás.

Bio Arclifting/ szálbehúzás

A Bio Arclifting egy olyan esztétikai kezelés, amely a bőr és a szövetek feszességének és fiatalos megjelenésének javítását célozza.

A bio szálbehúzás során a kezelőorvos a bőr bizonyos rétegeibe steril, idővel felszívódó szálakat helyez.

A bőrben a tű segítségével bejuttatott bioszálak hatására beindulnak a szöveti regenerációs folyamatok. Stimulálódik a szervezet kollagén termelődési és regenerálódási képessége. Ezáltal javul a bőr textúrája és feszessége, valamint csökkennek a ráncok.

Orvosi arcesztétika arclifting
A Bio szálaknak 2 fő típusa van:
 • Sima szálak: A bőr felszíni egyenetlenségeinek korrigálására.
 • “COG” emelő szálak: A szálak a felületükön lévő kis tüskék segítségével a bőrbe kapaszknak és emelő hatást fejtenek ki. Ennek hatására a bőrtáskák kisimulnak, az orca kontúrja kerekebbé és fiatalosabbá válik.
A kezelésről

A Bio Arclifting egy minimálisan invazív eljárás. A gyors és hatékony kezelés után a felépülési idő rövid. Az eljárás folyamata alapvetően fájdalommentes, de esetenként kevés fájdalommal járhat. A kezelés hatása akár 2 évig is tarthat, de a tartós eredmény érdekében a szálbehúzást bizonyos időközönként ajánlott megismételni.

A Bio Arclifting alkalmas lehet azoknak, akik szeretnének javítani az arcbőrük megjelenésén, de nem kívánnak nagyobb sebészeti beavatkozásokat igénybe venni.

Szemhéjplasztika

A szemhéjplasztikai eljárás célja a szemhéjak megfiatalítása, állapotuk javítása.
A szemhéjplasztikai eljárás célja a szemhéjak megfiatalítása, állapotuk javítása.
Az eljárás során a szemhéjról a felesleges bőr és zsírszövet eltávolításra kerül. Ezáltal a ráncok kisimulnak, a szem puffadtsága csökken és kevésbé lesz táskás. A beavatkozás után a szemek fiatalosabb és pihentebb megjelenést kölcsönöznek a páciensnek.
Az eljárás helyi érzéstelenítésben vagy altatásban történik. A folyamat során alkalmazott kisebb metszések a felépülés után nem lesznek észrevehetők.

A szemhéjplasztika alapvetően biztonságos eljárás. Ugyanakkor ebben az esetben is, mint minden sebészeti beavatkozásnál vannak kockázatok. Kialakulhat duzzanat és vérzés.
Az orvos utasításainak betartásával a plasztika utáni regeneráció gyors. Ezt követően önfeledten élvezhető a fiatalosabb és pihentebb megjelenés.

Kérjen időpontot sebészeti kezelésre
}

Rendelési idő:

Hétfő: 15 órától


  Dr. Michailovits Lehel

  Dr. Michailovits Lehel

  Sebész Főorvos

  A célom, hogy alakóhelyem környékén az orvosi ellátás fejlesztését segíteni, annak érdekében, hogy a helybeli lakosok helyben is hozzáférhessenek magas színvonalú, ugyanakkor elérhető áru, egészségügyi szolgáltatáshoz.