Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Dr. Lénárt Anett

Kézsebész specialista szakorvos , osztályvezető főorvos
László Teréz - Labor szakasszisztens

Milyen problémákkal tud hozzám fordulni?

  • Mozgásszervi panaszok
  • Kezet érintő gondok
  • Dupuytren-kontraktúra
  • Pattanó ujj
  • Alagút szindróma
  • Ganglion
„Magánrendelőben, középontban a beteg”

A látványos gyógyulás vonzereje

„Vonzott a baleseti sebészet. Diplomával a kezemben a Merényi Gusztáv Kórház traumatológiájára kerültem. 2007-ben ortopéd-traumatológiai szakvizsgát tettem, majd két évre rá, az arra épülő kézsebész szakképesítést is megszereztem. A traumatológia a látványos gyógyulás miatt vonzott. Tetszett, hogy a műtéteket és a rehabilitációt követően csaknem 100 százalékban visszanyerik funkcióikat a törött, zúzott, roncsolt végtagok, a siker pedig komoly ösztönző erő.”

Holtából feltámasztott ujj

„Egy fiatal, hivatásos rendőr otthoni barkácsolás közben fűrésszel levágott hüvelykujját csak egy bőrdarab tartotta. Később megtudtam, a rendőröm ujja visszanyerte a baleset előtti állapotát, gazdája pedig teljes munkaalkalmassági és a fegyverviselési engedélyét. Azóta is a szétroncsolt kezek helyreállítása áll szívemhez a legközelebb.”

Központban a beteg

“2015. óta dolgozom a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben, élvezem a betegekre jutó több időt, a nyugodt és kulturált körülményeket. Egyre jobban értékelem, hogy rendelés közben csak a betegre koncentrálhatok.”

A Semmelweis Egyetemen, a negyedik évben egy kézsebész doktornőhöz került, mellette lett a szakterület szerelmese. Hivatását nagyon látványos, néha sorsfordító eredményekkel járó, nagy türelmet igénylő finom, szép munkának tartja.