Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Dr. Debrődi Mária

Természetgyógyász / életmódtanácsadó

„Hiszem, hogy az egészséghez önmagunk megismerésén keresztül vezet az út.”

Mottóm

Holisztikus szemléletű orvosként az EMBER egészét, a Test-Lélek-Szellem egységét figyelembe véve segítem a pácienseimet a problémák okainak feltárásában, a lelki traumák és a stressz oldásában,az öngyógyító folyamatok felgyorsításában, a betegségek megelőzésében és abban, hogy a kezükbe tudják venni az életük irányítását.

Történetem

1992-ben végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. Az egyetem alatt 1,5 évig dolgoztam mentőtisztként az Országos Mentőszolgálatnál, majd friss diplomásként a Szt. Imre Kórház Intenzív osztályán helyezkedtem el.

1996-ban Anaesthesiológus -és Intenzív Terápiás szakorvos lettem.

Ezt követően a Budai Gyermekkórházba, majd a Heim Pál Gyermekkórházba kerültem, ahol 20 évig dolgoztam altatóorvosként egy speciális területen. Már fiatal orvosként érdeklődéssel fordultam a prevenció és az alternatív gyógymódok felé.

25 éve alkalmazom a gyógynövényekről, vitaminokról és táplálkozástudományról megszerzett ismereteimet.

21 évvel ezelőtt kezdtem tanulni a Prananadi energiagyógyászatot. Ezt az ősi, finom energetikai módszert a test-lélek-szellem harmonizálására, a blokkok oldására, az öngyógyító folyamatok támogatására nagy hatékonysággal alkalmazom az orvosi munkám mellett.

2015-ben ismerkedtem meg az Új Germán Medicinával és az erre épülő Recall Healing módszerrel. Ezeket ma már elsőként alkalmazom a betegségek traumatikus hátterének beazonosításában, a problémát elindító okok megértésében és feldolgozásában.

5 évvel ezelőtt mindezt a tudást SVT-vel (Spirituális Válasz Technika) egészítettem ki. Ez egy igen hatékony spirituális módszer a Lelki sérülések és a Tudatalatti programok, hitrendszerek, gátló-korlátozó tényezők, generációs minták megtalálásában, oldásában és új, jól működő lehetőségek megtalálásában.

Kérjen időpontot természetgyógyászati rendelésre / életmódtanácsadásra