Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Természetgyógyászat Dunaharaszti

Test-Lélek-Szellem egységét figyelembe véve segítem a pácienseimet a problémák okainak feltárásában

Természetgyógyászat Dunaharaszti - Dr. Debrődi Mária

Túl sok a stressz? Nem érzi jól magát sem érzelmileg, sem fizikailag? Napjaink túlhajszolt életmódja mellett könnyen megbomlik a test, a lélek és a szellem egysége. Ilyenkor a kisebb nehézségek is lelki sérülésekhez vezetnek, és nehezebb értékelni a jó dolgokat. A test egyre gyakrabban bejelez, és felerősödhetnek a különböző betegségek tünetei. Ha egy ideje már nem érzi jól magát, akkor itt az idő a változásra! A természetgyógyászat eszközei serkentik a szervezet öngyógyító képességeit, így visszaállítható a harmónia és megtapasztakható a jóllét állapota. Dr. Debrődi Mária természetgyógyász Dunaharasztiban várja azokat, akik szeretnének javítani állapotukon és változtatni életükön. Amellett, hogy alternatív gyógyászattal foglalkozik, diplomás orvos is egyben, így komplex rálátása van az emberi test működésére.

Természetgyógyászat Dunaharaszti

Mivel foglalkozik a természetgyógyászat?


A természetgyógyászat célja az ember természetes öngyógyító képességeinek támogatása a természetben megtalálható anyagok és energiák segítségével. Olyan alternatív gyógyászati módszereket használ, amelyek többek között a mozgásban, a táplálkozásban és a vízben rejlő lehetőségeket állítják a gyógyulás szolgálatába. A természetgyógyászat nem az egyes fizikai tünetekre összpontosít elsősorban, hanem holisztikus szemlélettel a teljes embert gyógyítja, és kiemelt figyelmet fordít a betegségek megelőzésére.

Dr. Debrődi Mária természetgyógyász


Dr. Debrődi Mária természetgyógyász abban hisz, hogy az egészséghez önmagunk megismerésén keresztül vezet az út. Holisztikus szemléletű orvosként az EMBER egészét, a Test-Lélek-Szellem egységét figyelembe véve segíti pácienseit a természetgyógyászat eszközeivel a problémák okainak feltárásában, a lelki traumák és a stressz oldásában, az öngyógyító folyamatok felgyorsításában, a betegségek megelőzésében és abban, hogy a kezükbe tudják venni életük irányítását.

Dr. Debrődi Mária amellett, hogy a természetgyógyászat eszközeivel segít a hozzá fordulók panaszain, diplomás orvos is. 1992-ben végzett a SOTE Általános Orvosi Karán. Az egyetem alatt 1,5 évig mentőtisztként dolgozott az Országos Mentőszolgálatnál, majd friss diplomásként a Szent Imre Kórház Intenzív Osztályán helyezkedett el.1996-ban Anaesthesiológus és Intenzív Terápiás szakorvos lett. Ezt követően került a Budai Gyermekkórházba, majd a Heim Pál Gyermekkórházba, ahol 20 évig dolgozott altatóorvosként egy speciális területen. Már fiatal orvosként érdeklődéssel fordult a prevenció, a természetgyógyászat és az egyéb alternatív gyógymódok felé. 25 éve alkalmazza a gyógynövényekről, vitaminokról és táplálkozástudományról megszerzett ismereteit.

Természetgyógyászat Dunaharasztin

Célpontban a prevenció – a betegségek megelőzése


Természetgyógyászunk nagy hangsúlyt fektet a betegségek megelőzésére. A civilizációs ártalmakból és a stresszes életmódból fakadó pszichoszomatikus tünetek megfelelő életmóddal és az alternatív gyógyászat módszereivel megelőzhetőek lehetnek. A természetgyógyászat szelíd, de annál hatékonyabb módszerei mindenkit segítenek a harmónia irányába terelni, nemcsak egy egészségesebb, de egy teljesebb élet felé. A prevenció legmagasabb foka pedig az, amikor mindent megteszünk azért, hogy a születendő gyermekek testileg és lelkileg is egészségesek lehessenek.

Áraink


A kezelés időtartama(~2 óra) 25.000 Ft

Pránanadi energiagyógyászat


Dr. Debrődi Mária 21 évvel ezelőtt kezdte tanulni a pránanadi energiagyógyászatot, és számtalan pozitív visszajelzést kapott róla a hozzá fordulóktól.

Mi is az a pránanadi? Energiagyógyászat, egy ősi, finom energetikai módszer, aminek a célja a test-lélek-szellem harmonizálása, az energia áramlását akadályozó blokkok oldása, és az öngyógyító folyamatok támogatása. A pránanadi szó jelentése: univerzális energiacsatorna. A prána a mindent átható energia, ami állandó mozgásban van, a cél, hogy elakadások nélkül és harmóniában áramolhasson a szervezetben.

Miben segít a pránanadi? Fizikai panaszok, lelki sérülések esetén egyaránt sikerrel alkalmazható. A pránanadi kezelés nagyon gyengéd módszer és nagyon pihentető is egyben. A testbe juttatott prána vagy életerő a test láthatatlan energiacsatornáiban áramlik, és feltölt energiával. Segít elengedni a stresszt, enyhíti a fájdalmakat, segít a lelki sérülések megoldásában, és támogatja a test öngyógyító folyamatait. Segít az olyan negatív érzelmek leküzdésében is, mint a túlzott félelem, a düh és a szégyen. Támogatja a jó alvást.

Test-lélek-szellem harmónia

Az egészség több, mint pusztán a betegségek hiánya. Hozzátartozik az is, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és nagyrészt harmóniában és szeretetben tudjuk megélni a mindennapokat. Ehhez szükség van a test, a lélek és a szellem egységére, aminek megteremtésében sokat segítenek a természetgyógyászat módszerei. Ha a tartós stressz vagy egy nehezebb élethelyzet kibillent, akkor megbomlik az egyensúly. A testi tünetek kihatnak a lelki állapotra, a lelki sérülések és a tartósan megélt negatív érzelmek pedig testi tüneteket okoznak. A pránanadi energiagyógyászat segít visszaállítani a test-lélek-szellem harmóniáját

A harmónia fenntartásához fontos, hogy odafigyeljünk testünk jelzéseire, és ha valamilyen fájdalmat vagy tartós lelki diszharmóniát érzékelünk, akkor időben forduljunk segítségért, hogy mielőbb visszaálhasson az optimális, egyensúlyi állapot.

Új Germán Medicina és Recall Healing módszer


Kíváncsi rá, milyen okok állnak a betegségei hátterében? Jó lenne a kiváltó okokat orvosolni? Dr. Debrődi Mária 2015-ben ismerkedett meg az Új Germán Medicinával és az erre épülő Recall Healing nevű módszerrel. Ezeket ma már elsőként alkalmazza a betegségek traumatikus hátterének beazonosításában, a problémát elindító okok megértésében és feldolgozásában.

Az Új Germán Medicina azt vallja, hogy minden megbetegedés egy súlyos, váratlan és elszigetelten megélt érzelmi konfliktus következtében alakul ki. A konfliktus egyszerre hat a lélek, az agy és a test szintjén. Az, hogy az elváltozás a test mely részén alakul ki, függ az elszenvedett konfliktus érzettartalmától. A folyamat szerencsére visszafordítható: az érzelmi konfliktusok megoldása kihat a testre, és megkezdődhet a betegségek helyreállítása. Az Új Germán Medicina segít felismerni és megérteni a testi elváltozások hátterében meghúzódó konfliktusokat.

A Recall Healing módszer az érzelmi konfliktusok mélyebb megértését teszi lehetővé. Segít felismerni, hogy mi miatt alakulhatott ki a konfliktus. A módszer alkalmazása során a tudatalattiban eltemetett blokkok és családi minták is napvilágra kerülnek és kioldhatóvá válnak. A minták kioldása pedig segíti a testi-lelki-szellemi harmónia helyreállítását.

Bejelentkezés

a hét minden napján reggel 8:30-tól este 18:00-ig

Természetgyógyászat Dunaharasztin

Lelki sérülések és spirituális programok


Dr. Debrődi Mária alternatív gyógyászati repertoárját 5 évvel ezelőtt az SVT (Spirituális Válasz Technika) módszerével egészítette ki. Ez egy igen hatékony spirituális technika a Lelki sérülések és a Tudatalatti programok, hitrendszerek, gátló-korlátozó tényezők, generációs minták megtalálásában, oldásában és új, jól működő lehetőségek megtalálásában. A Spirituális Válasz Technikával feltárhatók és kioldhatók azok a berögzült negatív programozások, amik kihatnak az életminőségre, és akadályozzák a harmónia és a jóllét mindennapos megélését.

Szeretné természetes módszerekkel enyhíteni tüneteit? Jó lenne a testi-lelki problémák kiváltó okát megoldani? Fedezze fel Ön is, milyen hatalmas változásokat hozhatnak a természetgyógyászat és az energiagyógyászat módszerei! Dr. Debrődi Mária természetgyógyász segít megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módszert. Kérjen most egy időpontot a +36 30 660 0388-as telefonszámon!

Kérjen időpontot természetgyógyászati rendelésre / életmódtanácsadásra


    Dr. Debrődi Mária

    Dr. Debrődi Mária

    Természetgyógyász életmódtanácsadó

    Hiszem, hogy az egészséghez önmagunk megismerésén keresztül vezet az út.