Revital-Medical Center - Magánklinika Dunaharaszti

+36 30 660 0388

Kizárólag ezen a számon:
Bőrgyógyászat: +36 70 557 5352
Fogászat: +36 20 383 9755

}

H-P: 8:30 - 18:00

Szombat: rendelés alkalmanként

Dunaharaszti, Fő út 10.

Bejárat a HÉV parkolóból

Dr. Bicsak Tünde

Neurológus szakorvos

László Teréz - Labor szakasszisztens

Célom, hogy szakmai véleményem által biztonságban érezzék magukat. A betegektől kapott pozitív visszajelzések motiválnak, hogy munkámat mindig lelkiismeretesen, maximális odaadással végezzem.

Általános orvosi tanulmányaimat követően 2012-2018 között a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgoztam, előbb pszichiáter, majd neurológus rezidensként. A Neurológiai
osztály a legmagasabb (III.) progresszivitási szintű akkreditációval rendelkezik, így az ideggyógyászati fekvő- és járóbeteg-ellátás teljes spektrumával találkozhattam képzési éveim során. Neurológiai szakvizsgámat “kiválóan megfelelt” minősítéssel 2018-ban tettem le. Ezt követően a fekvőbeteg ellátás mellett, a Nemzeti euroimmunológiai Központként is működő osztályunkon, a sclerosis multiplexben és neuromyelitis optica spektrum betegségben szenvedő betegek ambuláns ellátásában is részt vettem. 2020-ban kezdtem el dolgozni járóbeteg szakellátásban az érdi, budaörsi és százhalombattai neurológiai szakrendeléseken. Munkám során igyekszem mindig naprakész “evidence based” szakmai irányelvek alapján gyógyítani. Fontosnak tartom a betegekkel való partneri, bizalmi viszony kiépítését, és nagy hangsúlyt fektetek a részletes tájékoztatásra. Törekszem arra, hogy a páciensek konfortosan érezzék magukat a konzultáció alatt, ez lehetőséget teremt a problémák mélyebb feltárására is.