Gyerek pszichiáter Dunaharasztin várakozási idő nélkül

Magas szintű gyerek pszichiátriai ellátás Dunaharasztin

Magas szintű pszichiátriai ellátást biztosít a ADHD-s (figyelemhiányos hiperaktivitás zavar) gyermekek és családjuk számára. Fontosnak tartom a pontos diagnózis alkotást, a társuló nehézségek feltárását, a legújabb szakmai irányelvek és protokollok ismeretét és alkalmazását.

dr. Várnai Nikoletta gyermek- és ifjúságpszichiáter sokéves pszichiáteri gyakorlattal foglalkozik figyelemhiányos hiperaktivitás zavarral küzdő gyermekekkel. Az ADHD-s gyermekek egyik leglényegesebb vonása, hogy sokszor igen magas színvonalon és akár elmélyülten is tudnak foglalkozni a számukra érdekes, kihívó feladatokkal, mindazzal, ami új számukra, s ami pozitív érzésekhez, érzelmekhez kötődik, illetve azt vált ki belőlük. Egyik jellemző példája ennek, hogy ezek a gyermekek akár órákig is képesek legózni, miközben az asztalnál egy ebédet sem tudnak végigülni.

Miről tudhatom, hogy a gyermek ADHD-gyanús?

Tanulási és viselkedési nehézségek, egyenetlen, időnként kifejezetten jó, máskor rossz iskolai teljesítmény, szétszórtság, hullámzó érzelmek, szertelen viselkedés, féktelen dühkitörések, hisztirohamok, érzelmi kitörések. Az idő teltével és a gondok súlyosbodásával másodlagosan kialakuló negatív önértékelés, motiválatlanság, reménytelenség, hangulati illetve szorongásos zavarok, testi tünetképzés (fejfájás, hasfájás stb.), később, idősebb korban sokszor zűrzavaros életvezetés, egyéb pszichiátriai kórképek hívják fel a környezet figyelmét a problémákra.

A tünetek persze jelenthetnek más gondot is. De ha mégis gyanú ébred a szülőben, érdemes szakemberhez fordulnia.

Gyerek pszichiátriai Konzultáció

30.000 Ft

Kérjen időpontot Gyermek pszichiátria konzultációra

}

Rendelési idő:

2020. október 31-től elérhető a konzultáció

Gyerek pszichiáter

Dr. Várnai Nikolett

Fontosnak tartom a pontos diagnózis alkotást, a társuló nehézségek feltárását.

}

H-P: 10:00 - 16:00

Szombat - Vasárnap: rendelés alkalmanként

+36 30 660 0388

Hétköznap 10:00 - 16:00 között hívható

 

Dunaharaszti, Kossuth Lajos u. 91.

vagy a HÉV parkoló felől is megközelíthető

 

06 (30) 6600 - 388

Bejelentkezés H-P: 16:00 - 20:00